Om

I grew up in San Francisco, California and now call New Orleans home. I am a lifestyle photographer who absolutely loves his job and everything that comes with it. I appreciate the people I meet, the places I go, the hours I keep, and the spontaneity in every shoot.

I appreciate the raw reality of everyday life, the fleeting beauty of those in-between moments, and I do my very best to take every picture with that in mind. I want my viewers to relate to my photographs through recognition of and familiarity with the situations, the emotions, and the energy so much that they wonder if they are looking at a picture of someone they know.

Facebook Twitter Tumblr Pinterest


”Aidin er en særdeles god og venlig fotograf! Han fotograferede vores bryllupsdag og festen om aftenen, og var i den grad med til at gøre dagen god for os som par. Under vielsen fangede han mange gode indtryk og senere under foto-shootet, fik han os til at slappe af og føle det naturligt. Nu har vi modtaget billederne og der er fuld tilfredshed! Den måde billederne er redigeret på, er virkelig med til at fremhæve den stemning der var på dagen. 

Vi er fuldt tilfredse og kan varmt anbefale Aidin til alle, der har brug for en god, kompetent, professionel og venlig fotograf! Han er alle pengene værd”

Daniel Dushime Nørgaard

”Aidin fotograferede til vores bryllup og vi er så glade for at vi fandt ham! Han tog de smukkeste billeder og var i høj grad med til at bidrage til at vi fik en fantastisk dag. 

Aidin er ekstremt professionel og samtidig meget sød og behagelig. Han har ikke bare styr på det tekniske men fik også hurtigt skabt en god relation til os og vores gæster, så vi følte os helt trygge. Han formåede at være tilstede over det hele uden at man følte at man blev fotograferet, så det var meget naturligt.
Vil anbefale ham til alle, der leder efter en dygtig fotograf!” 

 Mette Frøslev

”Aidin er utrolig professionel under hele processen. Han formår virkelig at skyde nogle gode billeder og fange de gyldne øjeblikke. Det bedste ved Aidin er, at han er vildt behagelig og dygtig til at få en til at slappe af i en ellers lidt uvant/opstillet situation. Vi havde det så sjovt med ham og han var meget kreativ og idérig ift. billederne. Vi nød virkelig at have ham som fotograf til vores bryllup. Vi kan kun give ham den bedste anbefaling og vi er så glade for de mange billeder som vi har fået til at forevige vores dag. Tak Aidin! J & T”

Trine Patrzalek Vestergård

”Vi havde æren af at have Aidin som fotograf til vores bryllup d. 15/9-18. Han havde taget hele turen til Vestjylland og var med hele dagen og det var en fornøjelse!  Han var nærværende, samtidig med en professionel situationsfornemmelse. Han var rolig og god til at guide os og ikke mindst få os til at føle os godt tilpas under fotografering. (Vi havde haft et møde med ham inden vores bryllup, hvor vi snakkede om hvad vi ønskede af billeder. Det var et hyggeligt møde, han var lyttende og imødekommende)
Vores gæster har rost ham meget for hans rolige personlighed og hvor nemt han fald i som en af gæsterne. Vi vil til en hver tid give ham vores bedste anbefalinger”

Mette Olesen

”Aidin er en meget dygtig og professionel fotograf. Under vielsen var han nærmest usynlig og formåede at tage nogle virkelige gode billeder fra forskellige vinkler. Han forstår virkelig at fange øjeblikkene. Aidin er dedikeret til, at levere et perfekt produkt og er grundig og omhyggelig med slutproduktet. Han bruger tiden på at gøre oplevelsen af billederne uforglemmelige, en sand kunstner og dedikeret kreatør.”

Dorota og Philip Macdonald.

”Aidin gav os minder for livet, da han skød vores bryllupsbilleder! Han var med hele dagen fra før vielsen og til festen, og formåede at fange de flotteste, sjoveste og mest uforglemmelige øjeblikke på vores store dag. 

Man er utrolig tryg ved Aidin, han er enormt professionel og har mange gode idéer til hvordan billederne bliver gode. Al kommunikation og forberedelse var vi ligeledes super tilfreds med! Vi føler begge at slutproduktet er blevet “vores” og vores stil. 

Tak Aidin!” 

 

Simon Winther Bjerregaard

Clients

Adidas, Asics, Nike, Alex + Velea, Audi, Boardman Bikes, Bupa, Mr Porter, Soho House, Tate Britain, Huck Magazine.

Publications

It’s Nice That, Telegraph Magazine, Hunger TV, Design Week, Paul Smith World, Wallpaper*, Photomonitor.


Thanks for viewing the world through my eyes — I hope you enjoy my site and the work that I’m doing. Got something for me? Get in touch.