Om Aidin Esmaeli

Bryllupsbilleder foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omhu

 

Mit navn er Aidin Esmaeli, og jeg har gennem årene specialiseret mig inden for bryllupsfotografering. Jeg oprindeligt uddannet i multimediedesign, og har arbejdet som fotograf siden 2011. For mig er et bryllup en helt unik begivenhed, som det er mig en ære at tage del i og være med til at forevige.

En vigtig del af at skulle ansætte en bryllupsfotograf er, hvordan I føler jer omkring vedkommende. Det kan være den bedste fotograf i verden, men hvis der ikke er kemi, og I ikke kan føle jer afslappet omkring fotografen, vil dette vise sig i jeres billeder. Jeg lægger derfor vægt på god kemi og et godt samarbejde.

Jeg tilbyder alle par et formøde, hvor vi mødes for over en kop kaffe, så vi kan se hinanden i øjnene, I kan få en fornemmelse af hvem jeg er og omvendt, og så vi kan drøfte planerne for bryllupsfotograferingen. Her kan vi få forventningsafstemt, I kan komme med jeres idéer på bordet, og jeg vil med min erfaring også kunne tilføje ”do’s and don’ts”.

For mig handler det om at fange de unikke øjeblikke, det handler om at fange følelser, det handler om at være i stand til at genopleve dagen gennem smukke billeder, det handler om at få jer til at smile når I genser de øjeblikke, som I aldrig vidste skete, og se følelserne på jeres familie og venners ansigter – men vigtigst af alt: at forevige jeres store dag som I kan værdsætte for evigt.

Jeg ser frem til at være en del af jeres store dag.

Facebook Instagram